Prefab betonpoeren

Wilt u een constructie gaan bouwen voor bijvoorbeeld een schuur of overkapping dan is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste prefab betonpoeren. Deze betonpoeren zorgen er namelijk voor dat het bouwwerk is voorzien van een betrouwbare fundering. Daardoor zal het bouwwerk niet zomaar verzakken of om kunnen waaien. De poeren zijn gemaakt van prefab beton en hebben  als functie om kracht uit een bouwwerk aan de ondergrond over te dragen. Verder kunnen ze ook dienen als storm- of opwaaianker. 

Bij Van Dijk Beton is het produceren en leveren van prefab betonpoeren een van onze specialiteiten. Al jarenlang maken wij speciale funderingspoeren voor verkeerskundige draagconsturcties, maar ook voor andere projecten dragen wij graag ons steentje bij. Met meer dan 70 verschillende typen poeren is er voor ieder bouwproject wel een geschikte prefab poer te vinden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om uw benodigdheden zo snel mogelijk te leveren. Daarom komen wij onze afspraken na en doen we er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bent u benieuwd of we u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de prefab betonpoeren en alle mogelijkheden voor uw project. Wij helpen u graag. 

Wat zijn prefab betonpoeren?

Een fundering van een constructie is vaak belangrijker dan u van te voren denkt. Het is namelijk het meest cruciale aspect van een bouwwerk. Wanneer er geen goede fundering aanwezig is zal het gebouw zelfs kunnen instorten. Prefab betonpoeren worden gebruikt om dit te voorkomen. De betonpoer wordt in de grond geplaatst waardoor de kracht van het bouwwerk wordt overgedragen aan de ondergrond. Vaak wordt er voor gekozen om onder de betonpoer nog een funderingstegel neer te leggen voor extra stabiliteit. 

prefab betonpoeren

Waarom kiezen voor prefab betonpoeren? 

Een betonpoer kan bij iedere soort constructie worden toegepast. Of het nu gaat om een klimtoestel voor kinderen of om een schuur, de prefab betonpoer zorgt er voor dat uw bouwwerk stevig is. Doordat er een ondersteunende fundering wordt gerealiseerd zal de kracht overgedragen worden op de ondergrond. Daarnaast vormen de poeren een goede opwaai- of stormanker. Hierdoor zal schade worden voorkomen. Verder zorgen betonpoeren ervoor dat de houten palen langer mee zullen gaan. Ten slotte is een groot voordeel dat betonpoeren verkrijgbaar zijn in alle vormen en maten voor een voordelige prijs. 

Bij Van Dijk Beton zijn alle poertypes leverbaar met universele sparing voor een betonnen heipaal. Zo kunt u nog makkelijker te werk gaan. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste prefab betonpoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

 

Direct een offerte aanvragen?